25 Nisan 2009 Cumartesi

1 galibiyet 1 mağlubiyet

André Vergauwen Kupası Grup Maçları kapsamında Cuma günü iki karşılaşmaya çıkan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, bu karşılaşmalardan 1'ini kazanırken, 1'inde ise mağlup oldu.

Gruptaki ilk maçında İspanyol temsilcisi Gran Canaria ile karşılaşan takımımız, ev sahibi ekibi baştan sona çekişme içerisinde geçen 40 dakika sonunda 64-60 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı.

TSİ 21.00'de başlayan günün ikinci karşılaşmasında ise grupta oynadığı ilk maçı kaybeden İtalyan temsilcisi Sassari ile karşılaşan takımımız, bu karşılaşmadan 66-77'lik skor ile mağlup ayrıldı. Rakibi karşışında ilk periyodda direncli bir mücadele ortaya koyan takımımız, yorgunluk belirtilerinin de başlamasıyla maçın geri kalan kısmında oyunun kontrolünü kaybetti ve mağlup olmaktan kurtulamadı.

Takımımız, gruptaki son maçında ilk 2 maçını kazanan bir başka İtalyan temsilcisi Stefano ile karşılaşacak. Maç TSİ 12.45'te başlayacak. Takımımız, oynayacağı son karşılaşma sonucunda grubu'nu ilk 2 sırada tamamlayabilirse, akşam seansında yarı final mücadelesine çıkacak.

Hiç yorum yok: