8 Şubat 2011 Salı

Anket: Blog Formatı

Bir süredir blogun formatıyla ilgili aklımda bazı sorular vardı. Her ne kadar, maç önceleri ve sonraları bu sayfalar ilk etapta içimizi dökmek için kullanılsa da, başkaları tarafından takip edilmek ve güzel bir paylaşım ortamı yaratmak da önemli tabii ki. Bu yüzden az ama öz HayatSensin takipçilerine blog formatıyla ilgili düşüncelerini sormak istedim.

Blog formatında en büyük pay amatör branşlardaki maçlarımızın maç sonuçları ile ilgili bilindiği üzere. Ancak Türkiye'de bulunmadığım için maçlara gitme imkanım yok, bu yüzden de maç sonuçlarını değerlendirirken birçok detayı atlıyorum, ya da blogda yer verdiğim detaylar zaten resmi site veya başka birkaç sitede bulunan şeyler oluyor. Aynı şekilde fotoğraf/video konusunda da gitmediğim amatör branşlar haricinde bir özelliği bulunmuyor blogun. Bir süredir, başka yerde yazılanları tekrarlıyormuşum ve bunun kimseye bir faydası yokmuş gibi düşünmeye başladığım için blog formatıyla ilgili sorular oluştu kafamda. Özellikle Bayan Basket, Voleybol, TSBL ve Hentbol takımlarımızla ilgili haberlerle ilgili bu sorular.

Bu yüzden sağ sütunda yer alan anket benim için önemli. Blog formatını maç sonuçlarından arındırarak mı, yoksa bu düzende devam etmek mi daha doğru olur, bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var açıkcası.

Şimdiden oy kullananlara teşekkür ederim...

Not: Ankette oy kullanmanın yanısıra bu yazıya yapılacak yorumlarda çok güzel olur tabii ki.

8 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

Ömer, öncelikli olan bence senin ne istediğin. Sen, devam etmek istiyorsan aynı formatta, devam et tabiki de.

Burayı takip edenlere sorman, fikirlerini almak istemen de çok hoş. Oyumu devam etmeli şeklinde kullandım. Sen, o kadar uzaktayken büyük bir iştahla yazıyorsun amatör branşları. O iştahın neden yok olsun ki? O yazıların altına pek fazla yorum gelmeyebilir. Kabul etmek işimize gelmese de a.branşlara bakış açısıyla ilgili.

Söz konusu bu şubelerimiz olunca ben buraya bakıyorum resmi siteden önce. Gerisini sen düşün:)

Ege

The Eagle Abroad dedi ki...

Ömer Kardesim, inan seni resmi siteden daha cok takip eden var bu konuda... bende elinden geldigince devam et derim. Ama tabiki bu sana agir bir yuk oluyorsa orasi senin bilecegin is diyerek politik bir sekilde de aradan cikarim :))

stalker dedi ki...

valla ben de resmi siteden önce bloggerdan buraya tıklıyorum ege gibi.

yorum alıp almak önemli değil. forzada bile o başlıklara yazılan mesaj sayısı ve bunların niteliği ortada.

devam derim.

0. Tekil Şahıs dedi ki...

eğer senin için zor olmuyorsa aynen devam diyorum :)

Adsız dedi ki...

Onur

Aynen devam et Ömer kardeşim yakında Türkiye'de olunca fotoğraf ve video eklemeye devam edersin zaten.

Ömer dedi ki...

Hepinize çok teşekkürler. İnanın bu konuda anket kadar yorumlara da ihtiyacım vardı ve bu yorumlar benim için çok değerli.

BEŞİKTAŞ öyle bir dönemlik bir sevda olmadığı için blogu açtığım ilk günkü iştahımı koruyorum. Puan durumlarını ve programı güncellerken, yazıları yazarken hala çok zevk alıyorum. Ancak dışarıdan nasıl gözüktüğünü görmek istedim. İşe yarar mı gözüküyor yoksa gereksiz mi. Bir nevi güven tazelemek gibi birşey oldu :)

Takip edilmek ve yaptıklarımın boşa gitmediğini görmek çok güzel oldu. Ankette de şu an itibariyle 15-2'lik bir sonuç var zaten. Aynı şekilde yola devam edeceğim o halde :)

Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.

AcıbadeM dedi ki...

Hepimizin resmi siteden önce takip amaçlı buraya baktığını düşünecek olursan büyük bir eksiklik olur senin bunu bırakman. Ege'ye katılıyorum, öncelik elbette senin ne istediğin ama bize soracak olursan takipteyiz...

Ömer dedi ki...

Sana da çok teşekkür ederim abi. Her birinizin yorumu cidden çok önemli benim için. Blogla ilgili iştahım, hevesim iki katına çıktı diyebilirim bu yorumlarla. Sağolun, varolun.